Om meg

Om meg

Nok en blogg tenker du nok nå, trenger vi virkelig enda en som skriver om trening, kosthold og livsstil? Sikkert ikke er vel svaret på det, men jeg vil allikevel gi det en sjanse. I denne bloggen vil jeg forsøke å fortelle om hvordan jeg ser på det å være femti og feit men allikevel ikke helt ferdig. Jeg vil prøve å lage en blogg som på en, forhåpentligvis, humoristisk måte vil sette fingeren på utfordringene man som femti og feit møter når man skal forsøke seg på en livsstilsendring. Målet med denne bloggen er egentlige å motivere meg selv, og kanskje andre i samme situasjon, til å komme tilbake til respektabel form.

Hvem er så denne Tjukken som i en alder av 51 bestemmer seg for å bli blogger?

Jeg heter Kenneth Tolun og jeg er en oslomann som for tiden bor i verdensmetropolen Ytre Enebakk. Trives veldig godt med skogen som nærmeste nabo noe som passer veldig bra da et av mine mål for 2019 er å bruke naturen aktivt i jakten på formen.

Jeg er en aldri så liten smule bipolar uten at det plager meg nevneverdig sånn til daglig. Jeg har funnet ut at trening har en veldig positiv innvirkning på hvordan jeg takler humørsvingningene som dukker opp med ujevne mellomrom, så det er en av grunnene til at jeg er fast bestemt på å komme i gang igjen med regelmessig trening.

En annen, og kanskje enda større, grunn er unga mine. Jeg har 2 barn, Nikolay på 13 som spiller ishockey og Sebastian på 16 som spiller golf om sommeren og som nettopp har begynt med boksing som vintertrening.
Disse to er vel egentlig hovedgrunnen til at jeg velger å ta opp kampen mot kiloene, det vil føles mye bedre å kunne være med på noen aktiviteter istedenfor og alltid være nødt til å være passiv på sidelinjen.

Jeg trente ganske bra i min ungdom, fotball, ishockey, sykkel og vekttrening var daglig kost, men etter en rollerbladeulykke når jeg var tredve så begynte nedturen. Jeg gikk på krykker en god stund og sluttet mer eller mindre å trene samtidigt som matinntaket forble det samme og da sier det seg selv at kiloene raste på og de har forblitt der siden. Når man i tillegg er i overkant glad i potetgull, sofa og tv så sier det seg selv at det blir en hard kamp for å finne formen. Men den som gir seg er en en dritt sies det så nå er det bare en vei videre og det er opp og frem.Chat.