Lørdag i vinterland.

Lørdag i vinterland.

Snø er fint, men det holder nå.

Det er februar, det er vinter og det er snø, i og for seg ikke så rart årstiden tatt i betraktning.

Planene i dag var pubquiz i Lausgrenda i Hov, men det utgikk med høye kneløft da kjøreforholdene tilsier sofa og sport på tv, veldig synd egentlig da vi hadde et quizlag i verdensklasse, ihvertfall godt nok til å unngå sisteplassen, trur eg. Quiz er forresten en artig fritidssyssel, viktig å trene hodet litt også og ikke bare kroppen.

Siden det ikke ble road trip til deliveranceland så ble det en tur på gymmet istedet, noe som i dag krevde sin mann. Lysten på å ta turen ut i snøværet var veldig liten og bedre ble det ikke da jeg måtte tråkke gjennom knesdyp snø ned oppkjørselen, Ps. note to self, kjøp truger.
Bussen tok jo også sin tid i dag da en buss i motsatt retning hadde kjørt av veien og som måtte taues opp og bort av Falken.

Men når jeg kom til gymmet og kom i gang med vektene så ble det en av de beste øktene på lang tid. Hadde en relativt lett økt i dag etter 3 ganske tunge økter tidligere i uken så det var deilig med en gjennomkjøring.

Like blid.

Nå er jeg tilbake på sofaen, og der blir jeg frem til senga kaller, for å lade opp til en aldri så liten bokseøkt i morgen sammen med guttungen. Så hvis jeg har blåveis til uka så skyld på kidden.

One thought on “Lørdag i vinterland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *