Sunday is fun day.

Sunday is fun day.

Søndag har nok blitt min favorittdag de senere årene, en dag man kan bruke til stort sett hva man vil . Man kan gå tur, man kan gå på kino, man kan pakke dagstursekken å ta en tur i skogen, eller man kan rett og slett sove så lenge man vil før man tusler bort til sofaen og ser på tv hele dagen.
Jeg må nok innrømme at det siste valget har oftest vært mitt valg, man har bestemt seg for at til søndag da skal man på tur men så fort søndagen kommer så finner man en unnskyldning for å tilbringe dagen foran tv’n og da følger det jo selvfølgelig litt snacks med, i mitt tilfeller så er potetgull helten av snacks. Det hjelper lite å være semi-flink resten av uken hvis man tar helt av søndag.
Men nå er det slutt, heretter skal søndagene brukes til noe fornuftig, aktiv hvile kalles det. Planen er å drive med litt lett og lystbetont «trening», det kan være så enkelt som en tur, kanskje dra og svømme litt, mulighetene er mange så snart man letter på ræva og forlater sofaen.
I dag har jeg hatt en slik dag, jeg og Sebastian tok en tur på gymmet for å bokse litt og ha det litt gøy, og gøy var det. Vi slo litt på sekk, kjørte litt lett styrke og kondisjonstrening (mest Sebastian med meg som streng drillersjant) og litt lett sparring, lett for han og ikke fullt så lett for meg, ungen slår jo hardt.
Vi hadde det moro og det er hovedsaken på slike dager, komme seg ut å gjøre noe uten å slite ræva av seg. Ikke minst er det deilig etterpå når man føler at man har gjort noe fornuftig og ikke bare lekt slakt.
Dette ga absolutt mersmak så nå fremover blir søndagene innholdsrike.

Nå føler jeg at jeg har gjort meg fortjent til noen timer foran tv’n før jeg legger meg, i morgen en ny dag med blanke ark osv.

Jeg tar gjerne i mot tips om søndagssyssler hvis noen av dere har noen gode forslag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *