Oppdatering uke 1.

Oppdatering uke 1.

Tommel opp for dere !!

Da er min første uke som blogger over og jeg er også ferdig med Benkpress Boogie uke 1, og begge deler har gått over all forventning. Bloggen først; i overkant av 500 brukere, over 1000 økter og rett i underkant av 2000 sidevisninger, altså mye, mye mer trafikk enn jeg hadde regnet med. Dette gir selvfølgelig mersmak og lysten til å fortsette er større enn noen gang.

Når det gjelder trening og kosthold så har treningen vært veldig bra og kostholdet ok. Har kjørt fem økter de siste syv dagene noe jeg synes er innafor. Jeg kjører som nevnt tidligere et program som heter Benkpress Boogie og er et program som retter seg spesielt mot benkpress. Jeg har økt til fem pass benkpress i uken og enn sålenge så fungerer det veldig bra. Kostholdet har også vært bedre enn vanlig men har ennå endel å gå på der, potetgull er fortsatt bedre enn gulrøtter men har vært mindre potetgull enn vanlig så er på rett vei føler jeg.
Når det kommer til vekten min så har jeg ikke veid meg på en stund fordi jeg skal ha en kroppsanalyse i løpet av uken og der skal det måles og veies så de finner fettprosent, muskelmasse og mye annet, når den analysen er gjort så legger jeg ut resultatet, og kanskje det til og med vanker bilder så det er bare å stålsette seg.

Jeg har også planer om et «spørsmål og svar» innlegg så jeg trenger spørsmål…Spør om hva som helst, trenger ikke være alvorlig, så skal jeg svare på (nesten) alt, noen hemmeligheter bør forbli hemmelig.

Til slutt vil jeg takke for alle som leser og deler dette hobbyprosjektet mitt, uten dere blir det ingen blogg.

7 kommentarer til «Oppdatering uke 1.»

  1. Spørsmål: Hva var det morsomste slæsh verste slæsh mest patetiske du opplevde som dørvakt på Elm Street?
    Hilsen en som syntes det alltid var hyggelig å se deg i døra når det var konserter.

    Grattis med blogg, forresten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *