Benkpress Boogie uke 4, dag 3

Benkpress Boogie uke 4, dag 3

Norges beste gym ??

Dagens treningsøkt over ogden gikk som en lek, utrolig deilig å kjenne at det begynner å sitte.
Jeg kjører som sagt myyye benkpress om dagen og den øvelsen har gått fra å være en øvelse jeg ikke likte særlig godt til å bli en favoritt. Jeg tror grunnen til at jeg aldri har vært en stor fan er at jeg alltid har vært svak i benkpress og derfor valgt den litt bort og heller kjørt øvelser jeg synes jeg har vært sterkere i . Nå er det ikke slik at jeg har blitt veldig sterk i benken ennå, det er fortsatt jenter på halve min størrelse som løfter like tungt som meg men nå bryr jeg meg ikke lenger, man er ikke sterkere enn man er og eneste måten å bli sterkere i en øvelse på er å trene nettopp den øvelsen, verre er det jo ikke.
Jeg har nå to og en halv uke igjen av dette spesialiserte programmet og planen er at jeg skal sette ny personlig rekord siste dagen så det blir spennende å se om programmet holder det det lover, enn sålenge så gjør det så absolutt det.
Når dette programmet er over så har jeg et lite prosjekt på gang, det blir et prosjekt som kommer til å koste blod, svett, tårer og antagelig enda mer blod så det er bare å følge med videre, det tror jeg kommer til å bli lesverdig .
Når så det prosjektet er over så blir det til at jeg kommer til å kjøre et 6-dager i uken program som er mer rettet mot muskeløkning og da kommer jeg nok også til å bli nøyere med hva jeg dytter i meg for å se om man kan gå litt ned i fettprosent, jeg har et par par bukser jeg skal prøve å komme inn i igjen. Planene er jo også litt ferie i solen i løpet av sommeren og hva er da poenget med Speedo hvis magen henger over og dekker godteposen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *