Spørsmål og svar del 2

Spørsmål og svar del 2

Spørsmål og svar del 2

Jeg ba for en stund siden om spørsmål til et spørsmål og svarinnlegg og det kom da noen spørsmål. Her føler del 2 av svarene.

Spørsmål fra Hjallis;
Nå som du har blitt en reindyrka blogger, har du da samtidig blitt en «influencer» ??

Svar;  Influencer? Det må være et av de nye ordene jeg er for gammel til å forstå, hva betyr det egentlig ?? La oss Google det.
Wikipedia sier;
«Influensere er markante personligheter som inspirerer andre med nye ideer og øver innflytelse på meninger og trender i ulike samfunnsgrupper. Mange influensere, blant annet bloggere innen mote, helse og livsstil, brukes i innholdsmarkedsføring for at annonsørene skal nå bestemte kundegrupper. Disse påvirkerne får betalt for å vise fram eller omtale visse merkevarer på en personlig og positiv måte og dermed påvirke forbrukernes beslutninger
Så svaret på det må bli NEI, jeg har absolutt ingen påvirkningskraft og jeg får ihvertfall ikke betalt, ikke engang en liten Dubaitur har jeg fått, livet er ikke rettferdig.
Oioioioi…Nå har jeg sett en episode av Bloggerne på Tv2 Livsstil, tenkte jeg måtte se hva de driver med, og jeg kan med hånden på hjertet si at hvis det er bloggerlivet så må jeg kalle det jeg driver med noe helt annet, den verdenen er heldigvis så langt unna min som det er mulig å komme.

Spørsmål fra Kim Løvstad;
Hvor ofte spiser du? 

Jeg spiser vel en 5-6 ganger om dagen, proteinshaker iberegnet, Frokost, så trening, Proteinshake, lunch, proteinshake, middag, og kanskje en shake til før sengetid.
Hva er målet med treninga?

Målet er enkelt, komme i så god form som mulig, målet er
vel heller å bygge muskler enn å bli tynn, det toget har forlatt stasjonen for lenge, lenge siden og siden muskelmasse er med på å forbrenne fett så er muskler hovedmålet. Hvis jeg også kan få tilbake litt kondisjon så er det bare et pluss.
Hva er den beste «treningsmaten» du spiser?

Glad i mye, men kylling er nok det jeg spiser mest av når vi snakker treningsmat, det blir endel kylling i forskjellige kinavarianter, sur/søt, østerssaus, chilli +++
Har du sluttet å drikke øl?
Det kan jeg avkrefte med en gang, blir ikke så ofte som før men slutte er nok ikke aktuelt.

Spørsmål fra Alexander Pettersen.
Hvor mange antidepressiva går med på en sesong med Vålerenga?

For å si det sånn, det tar ikke lang tid for å nå frikortgrensen. Det var jo en stor fordel med å bo i Spania, masse morsomme angstdempere å få på Farmacian.

Spørsmål fra David Åleskjær;
Hva var det morsomste slæsh verste slæsh mest patetiske du opplevde som dørvakt på Elm Street?

«Hilsen en som syntes det alltid var hyggelig å se deg i døra når det var konserter. «
Svar;  Oi, det var et vanskelig spørsmål. Det var mye moro der, det var jo et suverent sted å jobbe, både gjester og ansatte var jo gull verdt. En episode jeg husker som ganske morsom, men også kanskje litt patetisk, var når en jente som skulle utenfor for å ta seg en røyk satt igjen drinken sin på bordet jeg satt ved for å selge billetter til en eller annen konsert. Hun ber meg passe drinken hennes, men jeg må love og ikke putte noe rart i den, dette sa hun hver gang hun skulle ut for å røyke noe som ble ganske slitsomt etterhvert. Til slutt så ble jeg litt lei så jeg tok henne til side å sa ; Jenta mi, nå skal du høre her, dopet i Oslo er blitt såpass dyrt at jeg doper kun fine damer så du kan være helt trygg» hu ble sur hu, null humor, marsjerte rett ut og skulle aldri komme tilbake, det løfte holdt vel under 24 timer.
Jeg lærte også en ting mens jeg jobbet der, hvis du skal sjekke opp en svensk jente så er det ikke et sjakktrekk og si at hun minner om Tjorven, det funker ikke.
Kjipe ting var det egentlig veldig lite av, så der må jeg tenke litt ekstra, vi får ta det over en øl 😉2 kommentarer til «Spørsmål og svar del 2»

 1. Takker for svaret,
  Mr.Tolun!
  Husk at du er i oppstarten som blogger.
  Det skulle ikke forundre meg om det var nettopp en som var «femti,feit og nesten ferdig» bloggerne trenger inn i sitt konsept,
  for å få bedre balanse i programmet..
  Jallis (uten H)

  1. Med «Femti, feit men ikke ferdig» i programmet så hadde det nok blitt overbalanse. Sorry for slurvet med (H) Jallis… Skal ikke gjenta seg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.