Endelig mandag!

Endelig mandag!

Benkpress Boogie uke 4 dag 1

Endelig mandag?? Tenker du nok, hva i all verden er det han sier, hvordan kan noen være glad for at det er mandag? Mandag er jo begynnelsen på en ny, lang uke, lenge til helg og fri.
Jeg har vært en av dere som tenker at mandag er pyton, så hvorfor i alle dager er jeg glad for at det er mandag? Svaret på det er trening, endelig trening igjen etter en helg hvor den eneste treningen har vært litt boksing med junior i går. Endelig litt benkpress igjen, endelig litt stående roing, litt bicepscurl, litt sidehev, rett og slett endelig trening.
Det beste er at det ser ut til at jeg endelig har klart å etablere en rutine når det gjelder trening, før så lette jeg etter unnskyldninger for ikke å trene, enten så hadde jeg vondt et sted eller så var været for dårlig (eller for bra) fant stort sett alltid en unnskyldning til å holde meg unna alt som hadde med fysisk aktivitet å gjøre.
Nå sitter det å skulke unna langt inne, faktisk så langt inne at jeg ikke har vært i nærheten av å skulke unna i det siste, greit at vi bare snakker om noen få uker men for meg så er det «stort». Så hva har skjedd? Hvorfor denne forandringen? Hvorfor tror jeg det kommer til å ga bra denne gangen?
Først og fremst så tror jeg det vil gå bra fordi jeg ikke gaper over for mye på en gang, tidligere så har jeg skullet gjøre alt på en gang, kjøre på med vekter, trå til med masse kardio og i tillegg skjerpe maten, dette har vist seg gang på gang å være feil metode. Nå tar jeg en ting om gangen, nå er det å få rutiner på styrketreningen som er prioritert, når det er på plass så kommer jeg til å begynne å tenke litt mer på hva jeg dytter i mg av mat, for deretter å komme i gang med kardio, jeg tror dette er måten for meg.
En annen grunn til at det er moro og ikke minst motiverende å trene der hvor jeg trener, jeg har testet en haug av gym/treningssentre rundt omkring og nå har jeg endelig funnet «mitt» senter, et senter hvor det er motiverende å trene og hvor folk kommer for å trene og ikke for å posere foran speilet i de nye tightsene sine. Det er god plass og alt man måtte ønske av utstyr, og ikke minst hyggelige ansatte og gjester.
Jeg har denne gangen også satt meg kortsiktige og konkrete mål, har et opplegg jeg følger til punkt og prikke, og når det programmet er over så har jeg allerede funnet det neste, dette gjør det mye enklere å få gode rutiner enn om man bare går på trening uten en plan om hva man skal trene.
Og sist men ikke minst så bruker jeg bloggen her til å pushe meg det lille ekstra, jeg har jo lagt litt ekstra press på meg selv til å fullføre målet som er å bli en så god utgave av meg selv som mulig.

Så en fortsatt god mandag til dere alle.

4 kommentarer til «Endelig mandag!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *