Bloggernes ABC.

Bloggernes ABC.

Hvordan få lesere til bloggen…

Da er det mandag igjen og ny uke med nye muligheter.
Jeg var litt slapp med oppdateringer av bloggen i slutten av forrige uke og i helgen, men nå satser jeg på at det blir oppdateringer nesten hver dag. Grunnen til at det har vært stille fra meg noen dager er rett og slett at jeg ikke har hatt noe nytt å melde og det å skrive bare for å skrive ser jeg ikke helt poenget med, og jeg lever nok et litt for kjedelig liv til at det skjer noe hele tiden.
Slik har jeg ihvertfall tenkt tidligere helt frem til i dag, i dag har jeg nemlig surfet litt rundt på endel populære blogger i håp om å finne noen tips til hva man bør skrive om for at noe skal gidde å klikke seg inn på en blogg og jeg fant svaret, man skriver om INGENTING, det er tydeligvis det som fungerer. Greia er å skrive om hva man har drømt, hva man vasker seg med i dusjen, hvilken tannkrem man bruker, hva man spiser og drikker til frokost og ikke minst om dagens outfit og hvor man får kjøpt dette. Det er også viktig å holde leserne oppdatert på absolutt alt man foretar seg i løpet av dagen og aller helst med masse bilder. Jeg har også forstått at når det kommer til fotografering så er filter alfa og omega, og da særlig disse filtrene som gir glossy effekt, her har jeg mye å lære.
En annen ting som ser ut til å generere lesere er å synes bittelitt synd på seg selv, spesielt hvis man har møtt på litt kritikk fra andre, da er det godt å ha sine faste følgere, eller disipler som jeg kaller de, som kan bruke kommentarfeltet til å trøste litt, det er så lite som skal til før selvtilliten og selvfølelsen er tilbake på topp og hvis man allikevel er litt nedfor så er spa den ultimate løsningen på stort sett alt som finnes av problemer, og er man for langt unna et spa så er en latte macchiato fra Wendelboe en nødløsning som ser ut til å fungere helt ok.

Så nå er det bare for dere å glede dere, heretter så skal dere få delta i mitt liv på fulltid, fra jeg står opp og til jeg legger meg for kvelden og alt skal selvfølgelig dokumenteres med glossy fotografiet…. Eller kanskje ikke?
Jeg tror nok dessverre at jeg kommer til å fortsette som før med litt ujevne oppdateringer når jeg føler at jeg har noe som er i det minste litt interessant å komme med.

MEN jeg tar gjerne imot tips om hva dere VIL lese om, så kjør på med forslag så blir det nok blogg en stund til.

5 kommentarer til «Bloggernes ABC.»

  1. Sex og samliv pleier jo å være et tema som fungerer.
    Har ohså lagt merke til at litt utfordrende bekledning i visse tilfeller kan skape overskrifter…
    ikke vet jeg,
    men hvorfor la noe være uprøvd?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *