En liten oppdatering.

En liten oppdatering.

Lenge siden sist.

Det er vel på tide å skrive noen ord igjen etter noen uker med stillhet. Grunnen til stillheten er rett og slett at jeg har hatt null inspirasjon og motivasjon. Jeg er ganske værsyk av meg så jeg er til tider like ustabil som været, men i dag skinner solen og livet smiler så da må det skrives litt. 

Så hva har skjedd siden sist? Det enkle svaret på det er «ikke stort», litt trening har det jo blitt selv om det også der har vært litt slapt men føler at også der er jeg på vei tilbake. Kostholdet har også vært litt så som så, litt for mye grillmat og potetgull har det nok blitt så sommerformen er utsatt på ubestemt tid, faktisk så er jeg tyngre nå enn noen gang, litt med vilje men også pga. dårlig selvdisiplin. Jeg har bestemt at jeg ikke stresser veldig med kostholdet nå i sommer men spiser og trener for å bygge litt muskler så får heller vektnedgangen komme til høsten og vinteren. Selv om jeg er litt avslappet i forhold til kostholdet så betyr ikke det at det er fritt frem for bare drittmat, jeg forsøker å spise nogenlunde sunt med et høyt proteininntak, i hvertfall i uka så skeier det nok litt ut i helgene.

Men noe positivt har det jo vært, jeg har faktiskt fått noen tilbakemeldinger på at folk faktisk leser det jeg skriver og finner motivasjon der, det er veldig moro å høre og derfor har jeg bestemt meg for å bli flinkere til å skrive nye innlegg.

Så nå er det bare å håpe på at det blir sommer i år også slik at man kan teppebomde Instagram med bilder av båtlivt, konserter og grillmat så det er bare å følge med videre. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.