Ny uke, nye muligheter og ny blogg.

Ny uke, nye muligheter og ny blogg.

Nye spennende uke på gang, spennende blant annet fordi dette er min første uke som blogger, noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle forsøke meg på, men som etter å ha tenkt på saken en stund faktisk virker som en god ide så da får vi heller se hvordan det går.
Denne uken kommer også til å bli utfordrende fysisk, jeg har hatt noen uker nå som har vært usedvanlig slappe både når det gjelder trening og ikke minst når det gjelder kosthold, men nå er det mandag og nye tider så bare å kjøre på.
Jeg har også satt meg noen mål i år når det gjelder trening, et av disse målene er at jeg skal klare å benkpresse min egen kroppsvekt, det betyr at jeg har to muligheter, enten så må jeg bli sterkere eller så må jeg bli lettere, eventuelt en kombinasjon.
For å prøve å bli sterkere så kommer jeg til å følge et 6-ukers langt benkpressprogram som består av fire økter med benkpress, pluss litt av hvert annet, i uka, noe som kan bli tøft for en som aldri har hatt veldig sterk brystmusklatur, så jeg både gleder og gruer meg til å komme i gang.
Så var det det med å bli lettere da, det er også litt av en utfordring når man er litt for glad i mat generelt og junkfood og snacks spesielt, jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg allerede nå kan si at her blir det tøft fremover. Jeg ser liksom ikke helt for meg at jeg sitter hjemme med en god film og knaskegulrøtter, ikke noe galt i gulrøtter altså, men det trumfer ikke potetgull med ost & løk.
Det er helt klart på kostholdsfronten jeg har mest å hente men det heter visst at der utfordringen er størst er gevinsten desto større.

Jeg regner med at det kommer en oppdatering på hvordan treningen gikk, litt avhengig av om jeg greier å bevege armene, så ønsk meg lykke til.

38 kommentarer til «Ny uke, nye muligheter og ny blogg.»

 1. naturally like your web site however you need to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth on the other hand I will surely come again again.

 2. naturally like your web site however you need to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth on the other hand I will surely come again again.

 3. This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

 4. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly
  donate to this superb blog! I suppose for now i’ll settle for
  book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to new updates and will share this website with my Facebook group.
  Talk soon!

 5. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?

  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Appreciate it

 6. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was
  wondering what all is needed to get set up?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?

  I’m not very web smart so I’m not 100% certain. Any
  tips or advice would be greatly appreciated. Many thanks

 7. I just couldn’t go away your web site prior to suggesting that I extremely enjoyed the standard
  information a person provide in your guests? Is gonna be again regularly to check
  up on new posts

 8. I was recommended this blog by way of my cousin. I’m no longer positive whether or not
  this submit is written by him as no one else realize such special about my difficulty.
  You are amazing! Thank you!

 9. I’m really impressed along with your writing talents as neatly as with
  the layout on your weblog. Is that this a paid topic
  or did you modify it your self? Anyway stay up the excellent quality
  writing, it’s rare to see a nice weblog like this one nowadays..

 10. I do trust all the ideas you’ve presented to
  your post. They are really convincing and can certainly work.

  Still, the posts are very brief for beginners. Could you please extend them a little from next time?
  Thank you for the post.

 11. If you are going for best contents like me, simply
  pay a quick visit this web page daily as it presents feature contents, thanks

 12. I do trust all of the ideas you’ve introduced for your post.
  They’re really convincing and can definitely work. Still, the
  posts are very brief for starters. Could you please prolong them a little from subsequent time?
  Thanks for the post.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *