Ny uke, nye muligheter og ny blogg.

Ny uke, nye muligheter og ny blogg.

Nye spennende uke på gang, spennende blant annet fordi dette er min første uke som blogger, noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle forsøke meg på, men som etter å ha tenkt på saken en stund faktisk virker som en god ide så da får vi heller se hvordan det går.
Denne uken kommer også til å bli utfordrende fysisk, jeg har hatt noen uker nå som har vært usedvanlig slappe både når det gjelder trening og ikke minst når det gjelder kosthold, men nå er det mandag og nye tider så bare å kjøre på.
Jeg har også satt meg noen mål i år når det gjelder trening, et av disse målene er at jeg skal klare å benkpresse min egen kroppsvekt, det betyr at jeg har to muligheter, enten så må jeg bli sterkere eller så må jeg bli lettere, eventuelt en kombinasjon.
For å prøve å bli sterkere så kommer jeg til å følge et 6-ukers langt benkpressprogram som består av fire økter med benkpress, pluss litt av hvert annet, i uka, noe som kan bli tøft for en som aldri har hatt veldig sterk brystmusklatur, så jeg både gleder og gruer meg til å komme i gang.
Så var det det med å bli lettere da, det er også litt av en utfordring når man er litt for glad i mat generelt og junkfood og snacks spesielt, jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg allerede nå kan si at her blir det tøft fremover. Jeg ser liksom ikke helt for meg at jeg sitter hjemme med en god film og knaskegulrøtter, ikke noe galt i gulrøtter altså, men det trumfer ikke potetgull med ost & løk.
Det er helt klart på kostholdsfronten jeg har mest å hente men det heter visst at der utfordringen er størst er gevinsten desto større.

Jeg regner med at det kommer en oppdatering på hvordan treningen gikk, litt avhengig av om jeg greier å bevege armene, så ønsk meg lykke til.

4 kommentarer til «Ny uke, nye muligheter og ny blogg.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.