Osloeventyret over for denne gang.

Osloeventyret over for denne gang.

Tilbake i trygge Ytre Enebakk.

Dette innlegget ble påbegynt i går, men siden Enga gikk på en smell i semifinalen i hockey i går så ble jeg så sur at jeg droppet å skrive det ferdig, det hadde nok blitt et innlegg fullt av eder og galle og det sparer jeg til en senere anledning.

Takk for denne gang Oslo, vi sees snart igjen. Storbyferien er over for denne gang og jeg er tilbake på bygda. Disse to ukene i storbyen har vært innholdsrike, konserter, bursdager, litt jobb og noe trening. Borte bra men hjemme best er det noe som heter og jeg kan forsåvidt si meg enig i det, Oslo er, og vil alltid forbli byen i mitt hjerte men har nå blitt en by jeg besøker når savnet blir for stort mens jeg holder meg i grisgrendte strøk til daglig. Men hvis sant skal sies så kommer jeg nok til å være i Oslo ganske ofte også i fremtiden, jeg er jo på quiz hver mandag som deltaker, og hver fredag som spørsmålsstiller, legger man til en jobb i ny og ne så blir nok Oslo besøkt opptil flere ganger i uka.

Selv om det har skjedd mye de siste to ukene så var høydepunktene utvilsomt to bursdager, først var det Nikolay som feiret sin 14. årsdag med broren sin og meg på Peppes Pizza før gutta gikk på kino, det er nok ikke fullt så stas lenger å drasse på sin gamle far så de så film alene. Ukens andre feiring var en skikkelig voksenfeiring, et vennepar feiret sin 99-årsdag med full fest på Riksscenen, det startet med musikkquiz hvor laget jeg var på endte på den surt andreplassen, fortsatt litt irritert over det kjenner jeg. Resten av kvelden og natten gikk med til å skravle med masse bra folk, ingen nevnt ingen glemt, en haug av folk jeg ikke hadde truffet på lenge så det var stor stas, det som derimot ikke var fullt så festlig var dagen derpå, men kan vel ikke skylde på andre enn meg selv, selv om jeg forsøkte.

Men som sagt så er jeg nå tilbake på bygda og klar for hverdagen, en hverdag som skal brukes til mye trening, starter nytt syvukers powerbuildingprogram så det blir spennende.

Kos dere med våren, så lenge det varer

2 kommentarer til «Osloeventyret over for denne gang.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *