6 Tjukkasproblemer

6 Tjukkasproblemer

Litt i overkant rund i kantene?

Man møter mange utfordringer hvis man er litt over snittet stor, noen er enkle å takle mens andre noe verre. Her er en liten liste over hva jeg ofte treffer på av problemer;

Nummer 1; Det vanligste først; Klær.
Det er ikke bare å gå innom den første og beste butikken for å finne noe å ha på seg, de fleste butikker har kanskje opp til str 3xl og det blir jo altfor smått, spesielt for oss som i tillegg til å være feite også er høye. Det er lite sexy med en skjorte som spriker i alle kanter og såvidt dekker navlen. Bukser som er så trange at de ikke overlater noe til fantasien er heller ikke noe særlig, hvis man ikke har en falunkorv der nede da, men for oss som helst vil overlate noe til fantasien så er slike bukser bare kjipe.
For ikke å snakke om prøverommene, de må da være lagd for hobbiter, det er jo ikke mulig å bøye seg ned uten at ræva stikker ut av svingdøra og ræva mi er ikke et vakkert syn.
Så løsningen for meg heter enten Dressmann Xl eller netthandel, Zalando er nok min favoritt på nettet, godt utvalg i store størrelser.

Nummer 2; Handle mat.
Hei du din idiot som følger med på hva jeg handler….Jeg ser deg nok.
Shopping for dagligvarer kan raskt bli en tøff oppgave når du står overfor så mange alternativer, så mange fristelser.
Vi bruker lengre tid enn gjennomsnittet når vi handler for vi må ta beslutninger for om vi skal gå bananas i potetgullseksjonen eller om vi skal sjekke ut grønnsaksdisken, vi må kjempe mot de indre demonene som forteller oss at det går bra med litt kos i kveld også, disse demonene er sterke så det kreves viljestyrke for å velge det sunne alternativet. Lar man demonene vinne så blir det sofa, Netflix og potetgull, men er man sterk nok så blir det trening, kylling og ris så her er det bare å ringe Fader Merrin og la eksorsismen begynne.

Nummer 3; Kollektive transportmidler
Reise er vanskelig
Enten du er på et fly, buss eller tog. Så lenge det blir litt overfylt (spesielt i rushet) antar folk automatisk at du er grunnen til at det er trangt og jævlig.
Det er virkelig tap/tap situasjon: Hvis jeg setter meg vil de som sitter der fra før, ikke være komfortable. Hvis jeg står, så tar jeg opp plassen til minst to stående, det verste er disse 1,5 setene som egentlig er akkurat passe for oss litt brede, det er enkelte som tror at det er plass til to personer på de setene. GLEM DET!

Nummer 4; Helse
Helse? Aldri hørt om det.
Fedme er en alvorlig medisinsk tilstand som kan føre til en haug av plager og sykdommer. Jeg har hørt det så mange ganger før, men jeg valgte å ignorere det helt til det hadde gått så langt at jeg ble andpusten bare jeg skulle gå opp trappa for å legge meg.
Siden det ikke går heis opp til 2. etage så er nok løsningen å bli i bedre form.

Nummer 5; Heis
Mens vi er inne på temaet heis, jeg ler hver gang jeg leser skiltet i heisen som forteller hvor mange personer/kilo det går i heisen. 13 personer og 900 kilo. Jeg er også ganske sikker på at hvis heisen stopper så vil jeg få skylda for at heisen er overbelastet, selv om jeg var den første der inne. Jeg er også redd for at jeg vil bli den første de dreper og spiser hvis heisen blir stående en stund. Ellers så er heis ganske likt kollektive transportmidler så se punkt 3.

Nummer 6; Usikkerhet på treningsstudioet
Hver gang jeg ser veltrente og muskuløse folk trener på treningsstudioet, er det eneste jeg tenker, «Hva faen gjør de her? De er jo allerede uteksaminert! Mange føler seg svært usikker på å trene på et offentlig treningsstudio, spesielt når det er overfylt, og de må spørre disse veltrente menneskene om de kan bruke benkpressen eller tredemøllen. De fleste vil heller pakke baggen sin å gjemme seg under et pledd på sofaen med sjokoladen sin enn å besøke et treningsstudio igjen.

5 kommentarer til «6 Tjukkasproblemer»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *