Back in business

Back in business

Sliten og varm, men ganske så blid.

Vi skriver nå september måned og sommeren er på hell og det går mot mørkere tider. For oss som ikke alltid er like glade og fornøyde når det er mørkt, vått og generelt dritt, så er høsten en slitsom tid. Så hva gjør man da for ikke å ta turen rett ned i kjelleren?
Min plan er å øke treningen, kjøre på med mer cardio for å prøve å få tilbake litt kondisjon. Har så smått begynt å trene litt Krav Maga igjen, mest for moro skyld med også for å friske opp litt selvforsvarskunnskaper og det er flaut hvor dårlig formen egentlig er, har vel kondisjon som en 86-årig kolspasient.  
Dette har vel vært sommeren for de urealiserte planer, hadde planer om teltturer, båttur, kanskje reise litt +++, men det eneste det ble noe av var 11 dager i Spania. Resten av sommeren ble brukt til dassing hjemme og til litt trening.
Treningen har faktisk gått over all forventning i sommer, jeg har vært på gymmet 3-4 dager i uken sommeren gjennom, bortsett fra når jeg var i Spania, for ferie er da ferie. Selv om det ble dårlig med vekttrening i ferien så ble det mye gåing, tror jeg rundet 20000 skritt omtrent hver dag så noe bevegelse ble det jo i varmen.
Maten derimot er en annen historie, har man stor grill så må den brukes, aller helst hver dag og da er det kjøtt som gjelder så kjøttinntaket har vært litt i overkant i sommer. Planen for høsten når det kommer til kosten er å spise sunnere, fisk minst to ganger i uken og to dager hvor jeg spiser plantebasert som det så fint heter. 

Jeg skal også forsøke å skrive blogginnlegg mye oftere fremover, bør ihvertfall klare 3-4 innlegg i uken. Men siden kreativitet ikke akkurat er min sterke side så tar jeg gjerne imot innspill på hva dere vil lese om.

Så da gjenstår det bare å ønske alle sammen en god høst så hører der fra meg igjen snart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *