Markløft ; Bra eller bare helt jævlig?

Markløft ; Bra eller bare helt jævlig?

Før og etter dagens økt.

Siden jeg fikk gode resultater da jeg kjørte ekstra benkpress en periode så tenker jeg å gjøre det samme med markløft. Markløft har jeg ikke trene på det jeg kan huske og i går, og forsåvidt også i dag, fikk jeg svaret på hvorfor.

Markløft er en ganske teknisk øvelse, det er flere momenter som må sitte for at det skal bli et bra løft, hos meg satt absolutt ingen av de momentene i går.

For det første så er jeg såpass stiv i kroppen at bare det å rekke ned til stangen er en utfordring, og når jeg først fikk tak i stangen så holdt jeg på å drite på meg. Så skal denne stangen deretter løftes ved hjelp av ben og rygg til man står der med strake ben og det var visst ikke bare bare, selv med lite vekter på stangen så slet jeg med å gjennomføre 4×10 som programmet krever men jeg tok meg selv i nakken og gjennomførte, og det kjenner jeg i dag.

Da jeg våknet i dag tidlig så kjente jeg straks at jeg hadde gjort noe jeg ikke gjør til daglig, det kjentes ganske godt i korsryggen så jeg er sikker på at markløft i hvertfall trener den delen av ryggen, det tok litt tid å bøye seg for å få dratt på seg bokseren for å si det sånn. Dette har jo da ført til at jeg har gjort nok en ting jeg ikke har gjort siden ungdomsskolen nemlig å tøye ut. Når det dukker opp ting jeg ikke er særlig flink til så er YouTube min aller beste venn, søkte og fant et lite klipp om hvordan å tøye og bøye litt på ryggen slik at et toalettbesøk ble mulig.

Nå, et par timer etter jeg sto opp så kjennes ryggen såpass bra ut at det jaggu blir en treningsøkt i dag også, en økt uten markløft, det sparer jeg til en annen dag, men vil forsøke å kjøre to markløftspass i uke frem mot jul så jeg håper det funker bedre etterhvert. 

Så da er det bare å si god helg til alle der ute, tren bra og spis godt

Her har jeg litt å hente.
Litt stretching for ryggen.

2 kommentarer til «Markløft ; Bra eller bare helt jævlig?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *