Storbyferie dag 3 og 4

Storbyferie dag 3 og 4

Sjarmerende Kampen.

Hei alle sammen.
I dag det på tide at jeg forteller dere litt om mine siste opplevelser i Oslo. Søndag, altså dag 3, er det lite å fortelle fra da den dagen stort sett ble tilbrakt innendørs foran tv’n. Grunnen til det er jo været, det var et skikkelig ruskevær hele søndagen, det regnet nesten konstant og siden jeg sliter veldig med at håret mitt kruser se når det er fuktig så holdt jeg meg stort sett inne hele dagen. Jeg var bare en liten tur innom min gode venn Eirik på kampsportsenteret han driver som heter Fighters Lab og som ligger på Rosenhoff for dere med kjentmannsmerket. Vi hadde en hyggelig prat hvor vi ble enige om at jeg skal forsøke meg litt på kampsport igjen, rett og slett for treningens skyld og for å se om det er noe som kan hjelpe meg i kampen mot kiloene så nå skal jeg snart begynne å bokse litt. Jeg både gleder og gruer meg litt, jeg gleder meg fordi det ser jo ustyrtelig morsomt ut å dælje løs på en sekk som ikke slår tilbake, og jeg gruer meg litt til og kanskje skulle bokse mot en person som faktisk slår tilbake, det virker litt skummelt.
Dette var alt jeg hadde å melde om dag 3, en våt dag i Oslo

Dag 3, kaffe og quiz.

Quizmaster Erik Engen


Dag tre ble en innholdsrik dag da jeg fikk utforsket litt mer av Oslo.
Dagen begynte med at jeg traff en kompis på Jernbanetorget før vi tok buss nummer 37 opp til Galgeberg og en pub/serveringssted som heter Galgeberg Corner. Der satt vi og skravlet en stund og mimret litt om gamledager over en kopp kaffe. Deretter så ruslet vi hjem til han på Kampen, Kampen er et flott område i Oslo der vi fortsatt finner en sjarmerende trebebyggelse og det er avslappende og bare gå å nyte stillheten, lukke øynene å tenke tilbake til gamle dager og hvordan det kan ha vært når disse gatene var fulle av liv, lekende barn, hoiende husmødre, fedre som røker pipe og snakker om Gerhardsen og ikke minst vognene som ble trukket av svette, glinsende hester. Det med å lukke øynene nå man rusler rundt er egentlig ikke å anbefale, det er nemlig både biler og busser som gjør at det er litt av risikosport og ikke se hvor man går, dessuten så er det lett at man ramler i en fortauskant, så mitt råd er å holde øynene åpne.
Etter å ha besøkt min venn så dro jeg opp til leiligheten igjen for å fore både meg selv og marsvinene jeg passer, for mat må man jo ha. Jeg ville også slappe litt av å bygge opp litt energi til dagens neste happening nemlig quizen på Ti’ Punch, en quiz som holdes av nok en god venn av meg, Erik Engen, som er en erfaren quizmaster som vet å stille de rette spørsmålene. Etter å ha møtt min partner in Quiz Ingar på Jernbanetorget så trikket vi sammen opp til Rosenhoff og Ti’ Punch for en liten matbit før quizen, vi bestilte begge en rett som heter Jerk Chicken som var litt småspicy og veldig smakfull, til dette så bestilte jeg en Coca Cola Zero, noe som viste seg å passe perfekt til det lille kicket i retten.
Det viste seg at våre to andre quizpartnere dessverre ikke kunne komme så da var det bare Ingar og jeg på vårt lag og det er jo litt stusselig så vi joinet et par andre som også ventet på sine siste partnere så det ble jo riktig hyggelig etterhvert. Resultatmessig så gikk quizen over all forventning, vi endte til slutt på en andreplass noe vi alle syntes var stas, så nå er det bare å glede seg til neste mandag for da blir det quiz igjen, og mest sannsynlig også en matbit.
Dette var alt for denne gang men følg med for det kommer nok mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *