Fortsatt på storbyferie

Fortsatt på storbyferie

Karl Johansgate i strålende vårvær

Mandag igjen og jeg er fortsatt på storbyferie, eller jobbferie i storbyen er vel riktigere å kalle det. Jeg har jobbet noen økter på Riksscenen som publikumsvert, en jobb som er gull for en som er glad i musikk i de fleste former. Forrige uke fikke jeg altså med meg konserter med I’m With her, Gjertruds Sigøynerorkester, Áššu – Pirttijarvi/ Torget/ Skullerud og sist men ikke minst Sata Tavares m/band, en god blanding av musikk fra hele verden der altså.
Men det har ikke bare vært jobb, har også hatt Sebastian på besøk i helgen, Sebastian er det eldste sønnen min på 16 år, (Nikolay er den yngste på (snart) 14.)
Jeg møtte Sebastian utenfor Nationalteateret etter at han hadde vært med på denne «skolestreik for miljøet» greia. Det er flott at ungdommen engasjerer seg i miljøkampen, en kamp som blir viktigere år for år. Men, og det er et stort MEN, det er tydeligvis langt mellom liv og lære, jeg har sjeldent sett så mye søppel i Oslos gater som etter denne demonstrasjonen foran Stortinget, det fløt med miljøvernplakater og annet søppel, det er mulig jeg fremstår som en sur, gammel gubbe som klager på ungdommen som faktisk viser et engasjement, men jeg mener at det er lov å ha to tanker i hodet på en gang, man kan støtte ungdommen i kampen for miljøet men allikevel kritisere de litt for og ikke etterleve sine egne krav.
Men nå er det nok klaging for i dag.
Med Sebastian på besøk så røyk jeg på en liten pizzasmell, jeg gidder ikke å være den kjipe helgepappa’n som serverer guttungen torsk og ris, så vi kastet innpå en stor pizza før vi tok turen ned til Riksscenen og konsert. Først så vi Gjertruds Sigøynerorkester før vi så Áššu – Pirttijarvi/ Torget/ Skullerud, det var sistnevnte vi i utgangspunktet skulle se da guttungen faktisk er 1/4 same, og det er ikke fra min side av familien 😉
Var en veldig bra konsert med en blanding av tradisjonell joik og litt vestafrikanske rytmer, så stor stas der altså.
Ellers så har vel den siste uken vært stille og rolig, har fått trent litt på Evo Grünerløkka som jeg bruker som feriegym, helt greit gym men jeg må si jeg savner S.P.A.R.T.A.
Slenger ved noen videoer med de bandene jeg har fått med meg den siste uken.
HA EN FLOTT UKE ALLE SAMMEN.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *