Trening, quiz og testing av blogg.

Trening, quiz og testing av blogg.

Det har vært noen slappe dager denne uken, har fått trent litt, vært på quiz og fått testet telleren på blogge min.

Trening på EVO Fitness Grünerløkka.

Treningen går helt greit om dagen men jeg må si at jeg lengter tilbake til Sparta Gym, Evo på Grünerløkka er forsåvidt greit det men det er i minste laget, og har for lite utstyr, i forhold til antallet som trener der så det blir endel venting og det er ikke akkurat min sterkeste side. Fra mandag, når jeg er tilbake på hjemmebane så kommer jeg til å kjøre på med et 7 ukers powerbuildingprogram, det er et 5 dager i uka program hvor hver økt starter med et baseløft, benkpress, knebøy eller markløft for styrke, og så endel øvelser for muskelbygging.
Det eneste jeg gruer meg til er å begynne å trene skikkelig bein igjen, det er lenge siden de har fått skikkelig juling, hvis man ser bort fra den daglige belastningen de får ved å bære på en haug av kilo. Selv knebøy uten vekter blir småtungt når man har en 80 kilos kettlebell fastmontert på fronten.
Uansett så ser dette programmet bra ut så det skal bli moro å komme skikkelig igang igjen, nå får det vært nok ferietrening.

Mandagsquiz med Epistemophobiakameratene

Mandag er quizdag, da treffes Epistemophobiakameratene på Ti’ Punch på Rosenhoff for en rolig quizaften med quizmaster Erik Engen som spørsmålsstiller. Nå skal jeg vel egentlig ikke skryte altfor mye av quiztradisjonen vår da dette var første gang hele laget, bestående av Frank, Ingar, Kjetil og undertegnede, var samlet. Vi forsterket også laget denne kvelden med Thomas, en kompis fra Bohemen.
Quizen gikk jo som den måtte gå når man samler fem av verdens skarpeste hjerner rundt et bord, det ble en overlegen seier. Men det er en ulempe med at alle på laget har bikket 40 år, vi er jo ikke akkurat oppdatert på dagens musikk og andre duppeditter….PopSockets lizzom, hvem over konfirmasjonsalder har hørt om det ? Ikke vi i hvertfall.
Ps. Til dere som liker quiz så skal Tjukken begynne å holde quiz på
Tre Stuer & Bar i Darres Gate 1 hver fredag fra den 5. april, så kom innom for en fredagspils og litt hjernetrim.

Google Analytics, teller den rett?

Jeg tok en liten sjekk i går for å teste om Google Analytics rapporterer riktige tall angående besøkende på bloggen, jeg hadde en liten mistanke om at den underrapporterte litt noe som viste seg å stemme, det var ikke den helt store forskjellen men over en ukes tid så blir det jo en merkbar forskjell og det er jo moro ha litt oversikt over hor mange som gidder å lese det jeg skriver.
Så en stor takk til dere som hjalp meg i går, dere er alle sammen knuppeluppedutter.

5 kommentarer til «Trening, quiz og testing av blogg.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *