Storbyferie dag 2

Storbyferie dag 2

Min første hele dag på denne ferien i Oslo.
Jeg våknet ganske tidlig etter å ha sovet veldig godt etter nattens nøkkelstrabaser så jeg var klar for en ny og spennende dag. Jeg hadde endel planer som viste seg og ikke gå helt som planlagt, planen var at guttunge, han eldste på 16, skulle ta turen inn til Oslo så vi kunne ha en guttedag med kino, pizza og mye moro. Men nå hadde det seg slik at han hadde blitt dårlig, dvs. han hadde vært dårlig noen dager men vi hadde begge håpet at han skulle bli frisk til i går så vi kunne ha litt kvalitetstid sammen, men slik gikk det altså ikke. Så da hadde jeg en hel dag uten noen spesielle planer så da var det bare å gripe dagen å gjøre det beste ut av den.
Jeg er for tiden innlosjert i nærheten av Alexander Kiellandsplass i bydel Grünerløkka så hva er da mer naturlig til å ta turen til «Løkka» som det visst heter på folkemunne. Så etter å dusjet og vasket meg med
L’Oréal Paris Men Expert Hydra Sensitive Dusjsåpe som man får kjøpt i de fleste dagligvarehandler så gikk turen ut i det litt gråe været.
Dagens outfit bestod av boxer, sokker og sort t-shirt, alt fra Dressmann XI, jeans fra Tommy Hillfiger, sko fra Under Armour og en god og varm jakke fra Michael Kors.
Jeg ruslet litt rundt omkring på Løkka (stilig navn forresten) og kikket litt på livet, jeg ruslet også en tur forbi ett utested som heter Blå som ligger i et nedlagt industriområdet nede ved Akerselven, og GUD for et cool området, masse street art overalt, litt som å være i Berlin altså, ikke at jeg har vært der men jeg kan tenke meg at det er slik. Nå synes jeg vel egentlig at Blå er et litt misvisende navn, det burde hete «enhelmasseflottefineogvibrerendefarger» men det blir kanskje for vanskelig å huske.
Etter å ha ruslet litt rundt så tok jeg turen tilbake til leiligheten for å se litt skiskyting på tv, og det gikk jo over all forventning, gull både til damene og herrene på stafetten, HEIA NORGE sier nå bare jeg.
Men siden jeg jo er på jakt etter den «perfekte fysikk» så kan jeg jo ikke bare late meg heller så nå var det ut å trene så da var det tilbake til Grünerløkka og EVO Fitness som jeg bruker som feriegym, der kjørte jeg litt benkpress slit at jeg fikk litt pump i musklaturen, noe jeg hadde en liten baktanke med, planen var nemlig å dra på konsert på Riksscenen for å se Queendom litt senere på kvelden og da ser det jo bra ut med et litt «pumpet» brystparti *blunk, blunk*
Så etter trening og nok en dusj med
L’Oréal Paris Men Expert Hydra Sensitive Dusjsåpe, så gikk turen til Riksscenen og konsert, der var detveldig mye folk og kjempegod stemning og Queendom leverte en forrykende konsert med eksotiske toner som gjorde at det rykket litt i dansefoten til Mr. Tolun 😉
HER kan dere se ett lite klipp fra konserten.
Etter konserten så bar det ut i Oslonatten og for en natt det var, så fort jeg forlot Riksscenen så ble jeg nesten nedsnødd, så mye snødde det nemlig, det var så jeg nesten vurderte fjellvettregelen «det er ingen skam å snu» men jeg tenkte at jeg får trå til å trosse naturkreftene, noe som heldigvis gikk bra, jeg kom meg på bussen og trygt tilbake til leiligheten.
Og slik endte den første hele dagen på tur, selv om dagen ikke ble som planlagt så greide jeg å kose meg.

2 kommentarer til «Storbyferie dag 2»

  1. Du begynner å få tak på denne bloggingen. Perfekt name dropping av produkter og varemerker. Snart renner nok sponsorpenger og Dubai-turer inn.

    1. Satser på det, hvis ikke så kan jeg like gjerne slutte å se på Bloggerne og Sophie Elises Verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *