Ny uke, nytt prosjekt.

Ny uke, nytt prosjekt.

Mandagen er her og mine 6 uker med benkpress Boogie er over da er det på tide at undertegnede starter et nytt lite prosjekt. Planen denne uken er å teste ut periodisk faste, det vil si at jeg skal spise alle mine måltider innenfor en viss tidsramme. Jeg har valgt den mest brukte utgaven av periodisk faste nemlig 16/8, det betyr at jeg skal fast 16 timer og at jeg skal innta all energi i løpet av 8 timer. Planen er å faste mellom kl. 20. 00 og kl. 12.00, og jeg kjenner allerede at jeg begynner å bli småsulten men regner med at det er en tilvenningssak, hvis ikke så kommer jeg til å slite. Det å ikke spise før klokken 12 tror jeg nok skal gå bra etterhvert, jeg er litt mer bekymret for hvordan det vil bli og ikke spise etter kl. 20 da jeg er stor fan av mat på kveldstid, og da spesielt mat som ikke er særlig egnet for en som skal forsøke å gå ned i vekt, det sies visst at potetgull ikke er slankende.
Jeg tenkte jeg skulle gi dette en sjanse en måneds tid fremover, med mulighet for at jeg må endre litt på tidene litt ettersom når på døgnet jeg trener, synes det ofte kan være litt i overkant tøft å trene på tom mage men vi får se hvordan det går.

Som nevnt over så er jeg ferdig med mitt 6 ukers lange benkpressprogram Benkpress Boogie og det gikk over all forventning, det har vært 6 uker med 5 økter i uka hvor jeg har kjørt benkpress hver eneste økt så 30 økter benkpress på 6 uker der altså, det har også vært komplementære øvelser for rygg, armer, og skuldre så overkroppen har virkelig fått kjørt seg og det har gitt resultater.
Jeg har alltid vært ganske svak i benkpress så jeg var spent på hvordan jeg ville respondere til denne type trening og ikke minst spent på om jeg ville øke i styrke. Jeg la inn 112kg som maksvekt (1RPM) og målet var da at etter 6 uker så skulle jeg øke med 2,5%, altså skulle jeg benke 115kg, jeg avsluttet programmet lørdag med 125kg på stangen og da tror jeg at jeg hadde litt å gå på men tok rett og slett ikke sjansen på å legge på mer uten å ha en spotter. Jeg vet at det ikke er spesielt imponerende tatt i betraktning min egen vekt men jeg er allikevel fornøyd, jeg mener at jo feitere man er jo vanskeligere blir det å benke sin egen kroppsvekt.
Et av mine mål for året er å benke min egen kroppsvekt og jeg tror jeg har en god mulighet hvis jeg går ned noen kilo samtidig som at jeg kjører mer generell brysttrening fremover for så å kjøre en runde til med Benkpress Boogie igjen til høsten.

Kort oppsumert; Benkpress Boogie fungerer og jeg er sulten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *