Vår, sol og påske

Vår, sol og påske

Våren er her og det er også påskeferien, ferien som trekker ellers urbane nordmenn opp på fjellet og ut på ski. Rødt klister, rødvin, krim, lammelår og påskeegg, egg fra harer må man vite, fylt med sjokolade og annet smågodt. Hva alt dette har noe som helst med at en fyr ble spikret fast på et kors aner jeg ikke men det er ihvertfall dette som er påsken for en rekke nordmenn. Personlig så er jeg ingen stor fan av hverken klister eller rødvin så jeg holder meg hjemme på bygda i påsken, bare avbrutt av noen turer til gymmet og noen korte utflukter til storbyen, storbyen som viser seg fra sin beste side i det fine været. Jeg vil nok si at påske i Oslo er min favorittferie, det å rusle rundt i nærmest folketomme gater, bortsett fra sortkledde satanister fra hele verden, er en herlig følelse, og nå som været er som det er så er det få ting som kan måle seg med bypåske.

Men det har jo skjedd litt siden sist blogginnlegg, har vært etpar quizer, både som deltager og som Quizmaster, mandager er jeg stolt medlem av Epistemophobiakameratene og da quizer vi på Ti’ Punch på Rosenhoff, og fredager holder jeg selv quiz på Tre Stuer & Bar  ved Alexander Kiellandsplass, så har du lite å gjøre fredager kl. 19.00 så ta gjerne turen ?

En begravelse har jeg også dessverre fått med meg, min farmor sa takk seg etter 97 innholdsrike år, hun døde vel mett av dage som det heter. Hvil i fred.

Trening blir det også, er innom Sparta omtrent hver dag nå, har så smått begynt å kjøre litt cardio i tillegg til vektene så får vi se hvordan det går, jeg er ikke veldig flink til å følge opp cardio’n. Har fått med meg guttunga også nå så nå blir vi nok en topptrent familie skal du se. 

Men nå er det gymtid, ha en fortsatt strålende påske.

One thought on “Vår, sol og påske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *