Don’t stop believin’

Don’t stop believin’

Denne låta dukket plutselig opp på en spilleliste jeg hørte på i dag, ikke bare er det en utrolig bra låt, men den fikk meg også til å tenke litt. Don’t stop believing, Ikke slutt å tro, er et veldig godt råd.
Jeg snakker ikke om personlig, religiøs overbevisning, det holder jeg meg langt unna, men jeg snakker om troen i hverdagen.
Hva tror man på og hvorfor? Her finnes det ingen fasit da mennesker er utrolig forskjellige Noen tror på spøkelser og ånder, noen tror på kjærligheten, noen tror på en lys fremtid, mens andre tror på verdens undergang.
Det viktige, mener jeg, er å tro på noe, for troen er med på å holde en igang og se fremover, den dagen man ikke har noe å tro på så har man et tomt liv.

Hva tror så jeg på ? Jeg tror på barna mine, at de blir skikkelige folk som kan være med på å gjøre en forskjell. Jeg tror at med det engasjementet endel barn og ungdom viser i dag at verden kan bli et bedre sted for alle. Jeg tror at sommeren kan bli varm , og vinteren full av snø. Jeg tror at Vålerenga kan kjempe seg til en 6. plass i Eliteserien i år.. Jeg tror på så mangt, men mest av alt så tror jeg på meg selv, jeg tror at jeg endelig er på sporet av noe bra, jeg tror at jeg kan bli en bedre far for ungene mine, jeg tror at jeg kan bli over 70 år (det har jeg ikke alltid trodd) , jeg tror at jeg en dag kan ligge på en strand og nyte alderdommen, jeg tror at treningen og arbeidet jeg legger ned på gymmet gir resultater slik at jeg holder meg unna pleiehjem en god stund til.

Jeg har rett og slett trua!

Ha trua på deg selv og troen på en lys fremtid så vil livet bli en litt enklere sak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *