(Not so) Boring Sunday.

(Not so) Boring Sunday.

Ikke mye som tilsier at dette blir en «Sunday is funday», det regner ute så uteaktiviteter er ganske uaktuelt og begge unga ligger rett ut med influensa så jeg får ikke lurt med meg noen av de på noe gøy heller.
Men men, man har det ikke mer moro enn man lager selv, er det visst noe som heter, selv om min lille vri på det ordtaket er «Man har det ikke mer moro enn det man gjør med andre»
Det er rett og slett lite fristende å bevege seg utenfor døren i dag men
har jeg først bestemt meg for at søndag skal være en aktiv hviledag så er det ganske kjipt å ryke etter en søndag så jeg får vel uansett ta turen bort på gymmet for å se om jeg kan finne på noe i dag også, finner sikkert noe jeg kan dytte, løfte, dra på, slå på eller kaste rundt.
Det positive er jo at jeg får testet både viljestyrke og fantasien på en dag som dette, en dag jeg aller helst vil tilbringe på sofaen med en stor pose Maarud Ost & løk godt plassert på magen.
Så det er bare å komme meg ut så får jeg ta resten på sparket.

Ut på tur og ganske sur

En aldri så liten oppdatering
Jeg greide å tvinge meg opp av sofaen og ut i drittværet. Det ble en ganske bra økt på gymmet faktisk, det ble litt sykkel, litt roing, litt boksing på sekk og forsøk på litt hoppetau. Det ble vel egentlig med forsøke på hoppetau, der var det ikke mye å hente, når man veier 140 kilo pluss så er det å hoppe opp og ned ikke å anbefale, ihvertfall ikke uten sports-bh.
Jeg er ganske fornøyd med meg selv i dag, jeg trosset dørstokkmila og fikk gjort noe fornuftig, det gjør faktisk litt med humøret når man gjennomfører noe uten å ha noen som helst lyst i utgangspunktet.
Nå blir det å ligge på sofaen å se på tv resten av dagen, og det gjør jeg med verdens beste samvittighet.

Ha en riktig god søndag alle sammen, uansett hva dere gjør.


2 kommentarer til «(Not so) Boring Sunday.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *