Musikk og motivasjon.

Musikk og motivasjon.

Finnes det noe verre enn å komme til gymmet full av pågangsmot og treningsiver for så å bli møtt i døra av R&B og du har glemt headsettet hjemme? Svaret er, når det gjelder trening, kort og godt NEI! All motivasjon går rett i dass og lysten på å henge seg i slynga er større enn å kjøre benkpress. Jeg trente etpar uker på et av disse hipstergymmene for en stund siden og jeg vurderte seriøst å både stikke ut øynene mine og fylle øregangen mine med bly. Vegg til vegg med menn i tights og R Kelly og Beyoncé over høyttalerne, eg spyr. Menn i tights er forøvrig et fenomen som helt sikkert kommer til få sitt eget innlegg, jeg har nemlig ganske mye å si om den trenden.

Men i dag gjelder det musikk, og da hovedsakelig treningsmusikk. Er det forskjell på treningsmusikk og vanlig musikk er det sikkert noen som spør seg selv om nå og for meg er det ihvertfall stor forskjell. Jeg er jo stor fan av artister som ABBA, Carola og Finn Kalvik, geniale artister men passer jo absolutt ikke til trening. Når jeg trener så skrus det opp et hakk eller ti, da går det i punk, hardcore, speedmetal o.l. det skal være som et samleie, hardt og fort. R&B er jo forsåvidt som et samleie det også, et skikkelig dårlig samleie, det holder på i det uendelige uten at det skjer stort og ender alltid uten utløsning. Jeg vet jeg gir R&B mye pepper nå, men det er fullt fortjent.

Mitt «treningsband» nr. 1 er nok Blood for Blood, perfekt å trene til, gir energi og en gi faen holdning som passer når man skal løfte litt tungt.

I dag ble Benkpress Boogie gjennomført med Integrity og Hatebreed på øra og økta gikk som en lek. Hadde jeg måtte høre på R&B eller annen drit så hadde jeg vært sur gjennom hele økta og resultatet hadde vært deretter.

Det trenger ikke nødvendigvis å være de sjangerene jeg nevner, hiphop og hardcore techno kan funke det også men det må være tempo og litt tøffe beat.

Jeg regner med at dere også har deres favorittmusikk så gi meg gjerne tips i kommentarfeltet.

Så mitt tips til alle gymeiere der ute er tenk på hva som passer til trening og ikke hva dere hører på når dere koser dere med bobler i jacuzzi’n. Hvis dere ikke har peiling så skal jeg hjelpe dere jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *